ΤΟΠΙΚΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Πέντε συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Πέντε συλλήψεις

Για «σημαντικό πλήγμα» στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών κάνει λόγο η ΕΛΑΣ, καθώς, έπειτα από πολύμηνη και εντατική έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή λιμενικών του λιμεναρχείου Μυκόνου, εξάρθωσαν κύκλωμα που διακινούσε στο νησί κοκαΐνη και συνέλαβαν πέντε μέλη του.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός, ως ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, και τέσσερις ομοεθνείς του, ηλικίας 38, 37, 29 και 37 ετών.

Πρωινές ώρες χθες, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός χώρου στάθμευσης μεταφορικής εταιρείας, σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 733 γραμμαρίων, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό πίσω μέρος και εντός μονωτικού υλικού ηλεκτρικής κουζίνας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.