ΤΟΠΙΚΑ

Έκρυψε τον ουρανό και την γη της Μυκόνου το υπερθέαμα του Odyssey of the Seas

Έκρυψε τον ουρανό και την γη της Μυκόνου το υπερθέαμα του Odyssey of the Seas
Κόβει την ανάσα» το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο που προσέγγισε σήμερα την Μύκονο

Ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι της Μυκόνου και ίσως το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο το οποίο έχει επισκεφτεί το κοσμοπολίτικο νησί.
Το κρουαζιερόπλοιο “Odyssey of the Seas” το μεγαθήριο της εταιρείας Royal Caribbean, προσέγγισε για πρώτη φορά το νησί στο πλαίσιο της κρουαζιέρας του στη Μεσόγειο και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ντόπιους αλλά και ξένους τουρίστες.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο προκάλεσε εντύπωση σε κατοίκους , επισκέπτες και επιβάτες πλοίων που εισέρχονταν στο λιμάνι,  λόγω του τεράστιου μεγέθους του.

Πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο που διαθέτει 16 καταστρώματα, 15 εστιατόρια, 2 πισίνες, και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 5.500 επιβάτες στις 2.105 καμπίνες που έχει. Τα μέλη του πληρώματός του ανέρχονται σε 1.663 άτομα.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το cyclades24.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.