LIFESTYLE

Έκλεψε την παράσταση στα 65 της χρόνια – Κολακευτικά σχόλια ακόμα και από νεαρές τουρίστριες

Έκλεψε την παράσταση στα 65 της χρόνια – Κολακευτικά σχόλια ακόμα και από νεαρές τουρίστριες
Η Βίκυ Λέανδος επέλεξε το νησί των Ανέμων για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Η Μύκονος έχει γεμίσει ασφυκτικά και στα Ματογιάννια οι συναντήσεις επωνύμων είναι αναπόφευκτες. Την αρχή έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου…
Η Μύκονος βουλιάζει από τουρίστες με τους διάσημους επισκέπτες του νησιού, να κεντρίζουν τα βλέμματα. Η Βίκυ Λέανδος επέλεξε το νησί των Ανέμων για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Η κάμερα την εντόπισε να απολαμβάνει την βόλτα της στα γραφικά Ματογιάννια μαζί με τον γιο της, Λέανδρο, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Ιβάν Ζησιάδη. Η 65χρονη σήμερα καλλιτέχνις, που το 1972 κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Après Toi εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο, έχει παντρευτεί άλλη μια φορά, το 1986 με τον βαρώνο Έννο φον Ρούφιν με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες, μια εκ των οποίων, η Σάντρα, κάνει καριέρα ως ηθοποιός.

Πηγή newsit.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.