ΤΟΠΙΚΑ

Έκλεψαν την παράσταση οι Μυκονιάτες στο πανηγύρι στην Αμοργό(video)

Έκλεψαν την παράσταση οι Μυκονιάτες στο πανηγύρι στην Αμοργό(video)
Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού και ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου έδωσαν ρεσιτάλ στο χορό και καθήλωσαν το κοινό

Έκλεψαν για ακόμη μια φορά την παράσταση οι Μυκονιάτες, αυτή τη φορά στην Αμοργό στο πανηγύρι της Αγ.Παρασκευής.

Με μπρίο και τσαχπινιά η βουλευτίνα Κατερίνα Μονογυιού με τον αεικίνητο αντιδήμαρχο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου έδωσαν ρέστα στο χορό.

Το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στην Κάτω Μεριά της Αμοργού, είναι το μεγαλύτερο πανηγύρι σε ολόκληρη τη νησιωτική Ελλάδα με πλήθος κόσμου να δίνει κάθε χρόνο το παρών στο νησί, μόνο και μόνο για να παρευρεθεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Περίπου 3.500 – 4.000 άτομα την παραμονή της εορτής 25 Ιουλίου παρευρίσκονται στον εσπερινό και τιμούν με την παρουσία τους την Αγία Παρασκευή.

Στην Αμοργό οι Βουλευτές Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού και Φίλιππος Φόρτωμας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου έδωσαν το παρών και συνομίλησαν με τον κόσμο.

Μονογυιού και Ατζαμόγλου  με τον εμβληματικό καπετάνιο του Σκοπελίτη που ενώνει χειμώνα καλοκαίρι τις Μικρές  Κυκλάδες Γιάννη Σκοπελίτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.