ΤΟΠΙΚΑ

Νέος Αστυνομικός Δ/ντης Κυκλάδων ο Κωνσταντίνος Ανθούλης

Νέος Αστυνομικός Δ/ντης Κυκλάδων ο Κωνσταντίνος Ανθούλης

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη έγιναν τοποθετήσεις – μετακινήσεις Αστυνομικών Διευθυντών σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Ανθούλης ο οποίος μετακινείται από την ΓΕΠΑΔ Ν. Αιγαίου στην Δ/νση Αστυνομίας Κυκλάδων, της οποίας τίθεται επικεφαλής.

Ο κ. Ανθούλης υπήρξε υποδιευθυντής στη Δ/νση Κυκλάδων, ενώ παλαιότερα, επί σειρά ετών υπηρέτησε το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων, Γεώργιος Βάμβουκας, ο οποίος υπηρέτησε σε αυτή τη θέση μόλις για μερικούς μήνες (από τον Φεβρουάριο του 2019) μετακινείται στην Γενική Περιφερειακή Δ/νση Νοτίου Αιγαίου ως βοηθός.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.