ΤΟΠΙΚΑ

Έκκληση του δημάρχου στους κατοίκους της Μυκόνου

Έκκληση του δημάρχου στους κατοίκους της Μυκόνου
Άμεση είναι η αντίδραση του Κωνσταντίνου Κουκά που συστήνει ψυχραιμία και υπευθυνότητα στην συνέχεια

Άμεση είναι η αντίδραση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά λίγα λεπτά μετά την γνωστοποίηση των μέτρων για την Μύκονο

«Σήμερα η Επιτροπή αποφάσισε, με καθαρά υγειονομικά κριτήρια και το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, την επιβολή επιπλέον μέτρων έως τις 8 Φεβρουαρίου για την Αττική, τη Μύκονο, την Σαντορίνη, την Χαλκίδα, την Πάτρα και άλλες περιοχές. Από την αρχή της πανδημίας έχουμε τονίσει ότι θα είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και θα κάνουμε ότι πρέπει για την προστασία της δημόσιας υγείας στο νησί μας. Στο πλαίσιο αυτό αύριο και μεθαύριο σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test στη Μύκονο.

Η συμμετοχή όσο περισσότερων συμπολιτών μας αποτελεί μια πράξη ευθύνης και σε κάθε περίπτωση ενίσχυσης της πρόληψης, αλλά και αποτροπής της περαιτέρω εξάπλωσης της νόσου. Σε κάθε περίπτωση όλοι καλούμαστε να συμπεριφερθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ώστε να προστατέψουμε την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων και να συμβάλουμε στην όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή της κανονικότητας στην κοινωνική και οικονομική ζωή του νησιού.

Και από την πλευρά της η Πολιτεία να κατανοήσει το οικονομικό και κοινωνικό κόστος του κάθε lockdown και να σχεδιάσει ολοκληρωμένα σχέδια στήριξης των τοπικών κοινωνιών.»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.