ΤΟΠΙΚΑ

«Είμαστε περήφανοι και νιώθουμε δικαιωμένοι για το έργο μας και στην αφαλάτωση του νησιού»

«Είμαστε περήφανοι και νιώθουμε δικαιωμένοι για το έργο μας και στην αφαλάτωση του νησιού»
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ αναφέρθηκε κατά την τελετή των εγκαινίων στο μεγάλο έργο που έχει γίνει στην αφαλάτωση και προανήγγειλε δυο νέες

Έγιναν τα εγκαίνια των δυο αφαλατώσεων 2000 κυβικών ημερησίως στο παλιό λιμάνι του νησιού και όπως ανέφερε στον λόγο του ο πρόεδρος  της ΔΕΥΑΜ  Φραντζέσκος Βιγλιάρης, πρωτεργάτης της προσπάθειας ξεκίνησαν και οι εργασίες  εγκατάστασης δυο ακόμη νέων αφαλατώσεων στον ίδιο χώρο που θα παράγουν και αυτές 2000 κυβικά ημερησίως.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι δυο νέες μονάδες πρόκειται να παραδοθούν στο τέλος του έτους.Αξιοσημείωτο της ομολογουμένως όμορφης εκδήλωσης στο παλιό λιμάνι, η απουσία της αντιπολίτευσης του Δήμου Μυκόνου και ιδιαιτέρως του Χρήστου Βερώνη που είχε προσκληθεί μάλιστα επίσημα προσωπικά.

Και αυτό γιατί τα έργα διαχρονικά που γίνονται και πάντα θα γίνονται στο νησί είναι υπόθεση όλων και κανείς δεν δικαιούται να τα «καπηλεύεται» ή να τα χρησιμοποεί για προσωπικές φιλοδοξίες.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ανέφερε κατά την τελετή των εγκαινίων ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.