ΤΟΠΙΚΑ

Συναντήσεις στο υψηλό επίπεδο για τον Σπύρο Αποστόλου στην Αθήνα

Συναντήσεις στο υψηλό επίπεδο για τον Σπύρο Αποστόλου στην Αθήνα
Στο υπουργείο αθλητισμού ο Σπύρος Αποστόλου σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση για όλα τα θέματα

Μια ιδιαίτερη και συνάμα εποικοδομητική συνάντηση είχε ο Σπύρος Αποστόλου στο Υπουργείο Αθλητισμού.

Με πρωτοβουλία του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου και με την παρουσία της βουλευτή ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κατερίνας Μονογυιού, συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Στην ατζέντα της συζήτησης φυσικά βρέθηκε και το θέμα του νησιωτικού αθλητισμού.

Αναφέρει ο Σπύρος Αποστόλου:

«Ο αθλητισμός ειναι από τα πιο σημαντικά συνδετικά στοιχεία κάθε κοινωνίας.
Συναντήθηκα σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας και Αθλητισμού @Γιάννης Βρούτσης τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την τιμή.
Συνοδευόμενος από τη Μυκονιάτισσα Βουλευτή Κυκλάδων @Κατερίνα Μονογυιού και
στα πλαίσια της προπαρασκευής του νέου αθλητικού νόμου, είχα την ευκαιρία να θέσω στον κ. Υπουργό την αναγκαιότητα θέσπισης κινήτρων για την ανάπτυξη του θαλάσσιου αθλητισμού, ειδικά στην νησιωτική Ελλάδα. Οι φυσικές συνθήκες των νησιών μας, είναι οι πλέον κατάλληλες για την εξέλιξη αυριανών πρωταθλητών.
Λόγω της έλλειψης κατάλληλων εγκαταστάσεων σε μια πλειάδα νησιών, του επισήμανα ότι η πολιτεία και ιδιαίτερα το Υπουργείο Αθλητισμού πρέπει να σταθεί αρωγός στην ανάπτυξη και άλλων μορφών αθλητισμού, όπως ο σκοπευτικός και ο μηχανοκίνητος. Σε συνεργασία με τα σωματεία, να απλοποιηθούν οι διαδικασίες ώστε να συνεχίσουν και να εμπλουτίσουν το πολύτιμο έργο τους.
Τέλος, με κεντρικό πυλώνα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, Υπουργείο και Περιφέρεια θα πρέπει να στοχεύουμε στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, διαφοροποιώντας και βελτιώνοντας το τουριστικό προϊόν των νησιών μας.
Πάνω απ’ όλα ο αθλητισμός είναι πολιτισμός! Τα παιδιά των νησιών μας θα πρέπει να απολαμβάνουν τις ίδιες ευκαιρίες για διάκριση, κάνοντας μας υπερήφανους!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.