ΤΟΠΙΚΑ

Είμαστε εδώ ως Δημοτική αρχή και ενισχύσαμε στην πράξη το Κέντρο Υγείας

Είμαστε εδώ ως Δημοτική αρχή και ενισχύσαμε στην πράξη το Κέντρο Υγείας
Έργα αποκατάστασης και συντήρησης στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου

Άλλη εικόνα βλέπουν πλέον οι πολίτες της Μυκόνου με τις εργασίες αποκατάστασης που έγιναν στο Κέντρο Υγείας με δημοτικά κονδύλια.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:«Στηρίζουμε σταθερά την αναβάθμιση του τομέα της Υγείαςγια τους κατοίκους του νησιού μας!Είμαστε εδώ ως Δημοτική Αρχή και ενισχύσαμε στην πράξη το Κέντρο Υγείας !

Ολοκληρώσαμε με δημοτικούς πόρους και σε εύλογο χρονικό διάστημα όλες τις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στους κατοίκους της Μυκόνου, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου, κατάλληλες κτιριακές συνθήκες και υποδομές και λειτουργική ηλεκτρονική διαχείριση δεδομένων.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.