ΤΟΠΙΚΑ

Εικαστικά εργαστήρια στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

Εικαστικά εργαστήρια στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

Εικαστικά εργαστήρια στην Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν Εικαστικά εργαστήρια εμπνευσμένα από την ομορφιά της φύσης.

Η έκτη τάξη του Α’ Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου επισκέφτηκε την Δημοτική Πινακοθήκη και συμμετείχε σε εργαστήρια ζωγραφικής και κολάζ . Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν με την καθοδήγηση της Αλεξάνδρας Σπυράτος που εκθέτει τα έργα της στην αίθουσα Καλογερά και της Πηνελόπης Γατσά που εκθέτει τα έργα της στην άιθουσα Ματογιάννι.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί δεύτερο εργαστήριο στην Δημοτική Πινακοθήκη για παιδιά 9-12 χρονών στις 11 το πρωί για περιορισμένο αριθμό παιδιών.
Συμμετοχή δωρεάν, δήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 2289027190.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.