ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση Κουκά για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην περιοχή των Μύλων

Παρέμβαση Κουκά για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην περιοχή των Μύλων

Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Κουκά.

“Έως σήμερα δεν έχω τοποθετηθεί δημόσια για τη στάση της νέας δημοτικής αρχής, για μια σειρά από ζητήματα, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι δικαιούται περίοδο χάριτος. Ειδικά όταν δυστυχώς ο Μάιος από πλευράς τουριστικής κίνησης ήταν ο χειρότερος των τελευταίων δεκαετιών και δεν ήθελα να αμαυρώσω την εικόνα του νησιού μας αναδεικνύοντας λάθη και ανακολουθίες του «έμπειρου» δημάρχου.

Όμως η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην περιοχή των Μύλων, της «Ακρόπολης» του νησιού μας, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Κύριε Δήμαρχε σας καλώ να αναλογιστείτε τις επιπτώσεις και το μήνυμα που αποστέλλετε και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προστατεύοντας τον περιβάλλοντα χώρο του μοναδικού αυτού συμβόλου του νησιού.

Εμείς όπως γνωρίζετε αναπλάσαμε τον περιβάλλοντα χώρο των Μύλων και αρνηθήκαμε σθεναρά στα αιτήματα για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Εξάλλου η περίοδος παροχής ανάπτυξης περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων λόγω νομοθετικής ρύθμισης την περίοδο covid παρήλθε.

Σας (εγ)καλώ να ανακαλέσετε ΑΜΕΣΑ! Κλείστε γρήγορα την κερκόπορτα που ανοίξατε πριν να είναι πολύ αργά!!”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.