ΤΟΠΙΚΑ

Έγκλημα κατ´εξακολούθηση με το νερό και την δημόσια υγεία των κατοίκων της Μυκόνου

Έγκλημα κατ´εξακολούθηση με το νερό και την δημόσια υγεία των κατοίκων της Μυκόνου
Το νερό εδώ και μέρες τρέχει στις βρύσες και είναι ακατάλληλο,άφαντη η ΔΕΥΑΜ ,παιδιά οδηγούνται στο Κέντρο Υγείας του νησιού με προβλήματα

Το πολυτιμότερο αγαθό,το νερό στερούνται εδώ και αρκετές μέρες κάτοικοι της Μυκόνου και κυρίως στις περιοχές της Άνω Μεράς και της Ελιάς.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι καθώς στις βρύσες από το δίκτυο το νερό που έρχεται είναι σε άθλια κατάσταση και επικίνδυνο για κάθε δραστηριότητα ποσο μάλλον για να το χρησιμοποιήσει ο κόσμος.

Οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑ Μυκόνου είναι άφαντοι και δεν μπορούν να προσφέρουν βοήθεια στους οργισμένους κατοίκους .

Μαλιστα έχουν σημειωθεί περιστατικά και μικρά παιδιά οδηγούνται στο Κέντρο Υγείας με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και δερματικά εξανθήματα  μετά την κατανάλωση νερού.

Καμία ενημέρωση από κανέναν, ούτε σχετικές οδηγίες στους κατοίκους του νησιού.

Η καταλληλότητα του νερού είναι δημόσιο δικαίωμα των πολιτών και κανεις δεν έχει δικαίωμα να ρισκάρει  με την υγεία των κατοίκων αφήνοντας τους στο σκοτάδι.

Δειτε σχετικό βίντεο πως τρέχουν οι βρύσες:

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.