ΤΟΠΙΚΑ

Έγκαιρη παρέμβαση Ατζαμόγλου για το ζήτημα της μουσικής στα μαγαζιά

Έγκαιρη παρέμβαση Ατζαμόγλου για το ζήτημα της μουσικής στα μαγαζιά
Απόλυτα κατανοητό κατέστησε στον υπουργό το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων στην Χώρα αναφορικά με την μουσική

Μια έγκαιρη παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου έδωσε την δυνατότητα στον υπουργό προστασίας του πολίτη κ.Χρυσοχοίδη να καταλάβει και να υποσχεθεί ότι θα λύσει άμεσα ένα θέμα που χρονίζει και αφορά τα μπαράκια στη χώρα της Μυκόνου.

Όπως τόνισε με γλαφυρό τρόπο στον υπουργό ο Ατζαμόγλου παρά το γεγονός ότι οι άδειες λειτουργίας των καταστημάτων προβλέπουν να είναι ανοικτά μέχρι 5 το πρωί, η μουσική κατά παράδοξο τρόπο σταματάει στις 3 με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα δίωρο κενό και το πρόβλημα να είναι σημαντικό για την λειτουργία αλλά και τον τζίρο των καταστημάτων.

Με την παρέμβαση αυτή ο υπουργός κατάλαβε άμεσα το θέμα και έδειξε να είναι έτοιμος να μεσολαβήσει ώστε να υπάρξει λύση  το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.