ΤΟΠΙΚΑ

Ο φαντασμαγορικός γάμος της Κούρκουλου στη Μύκονο

Ο φαντασμαγορικός γάμος της Κούρκουλου στη Μύκονο

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

  • Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί στην περιοχή υπήρχαν σεκιούριτι παντού, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες.

Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου που φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά. Τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά τελικά αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στην Μύκονο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το νησί των Ανέμων.

Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλουέφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, ενώ χρέη κουμπάρων είχαν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.