ΤΟΠΙΚΑ

«Έφυγε ένας απο τους τελευταίους μεγάλους του νησιού μας»

«Έφυγε ένας απο τους τελευταίους μεγάλους του νησιού μας»
Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετά ο δήμαρχος Κουκάς τον μέγιστο Μάκη Ζουγανέλη

Ίσως θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος εποχής ο θάνατος του Μάκη Ζουγανέλη, μιας εμβληματικής μορφής στην ιστορία και στην εξέλιξη της Μυκόνου.

Με βαθιά συγκίνηση ο λαός της Μυκόνου αποχαιρετά από το απόγευμα που έγινε γνωστό το θλιβερό νέο τον άνθρωπο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της διασκέδασης στο νησί και όχι μόνο.

Σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς δηλώνει την οδύνη του για τον χαμό του Μάκη Ζουγανέλη.

Ο δήμαρχος που είχε  το θλιβερό προνόμιο να βγει σε μια απο τις τελευταίες φωτογραφίες του αείμνηστου τονίζει την σημασία της απουσίας μια τεράστιας προσωπικότητας για την Μύκονο όπως ήταν αυτή του Ζουγανέλη.

«Ο Μάκης Ζουγανέλης ήταν ένας από τους τελευταίους μεγάλους του νησιού που με την φιλοξενία του, το χαμόγελό του και την αγάπη του για την ζωή συνέβαλλε στην δημιουργία του Μύθου της Μυκόνου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και συνεχίζει «γνωστός και αγαπητός στους Μυκονιάτες, αλλά και σε πολλές προσωπικότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ήταν από τους πρωτοπόρους της διασκέδασης και της εξωστρέφειας. Χρέος μας είναι να συνεχίσουμε την παράδοση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και να πάμε ακόμα πιο ψηλά το νησί μας διατηρώντας ψηλά τα brand της τουριστικής μας ταυτότητας» καταλήγει

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.