ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφτιαξαν ομάδα μοντέλο στο μπάσκετ και «παραμιλάει» όλη η Ελλάδα με το αήττητο

Έφτιαξαν ομάδα μοντέλο στο μπάσκετ και «παραμιλάει» όλη η Ελλάδα με το αήττητο
Με στόχο,πρόγραμμα, οργάνωση έφτιαξαν ομάδα μοντέλο στο νησί και οδηγούν διοικητικά την ομάδα όνειρο της Μυκόνου στην Β´Εθνική

Σημείο αναφοράς έχει γίνει στο πανελλήνιο η ομάδα όνειρο της Μυκόνου στο μπάσκετ που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και πάει προς ολοταχώς να πάρει το πρωτάθλημα στην Γ´Εθνική και μάλιστα αήττητη.

Μια ομάδα που χτίστηκε ουσιαστικά από το μηδέν με την προσθήκη της αφρόκρεμας του μπάσκετ για την κατηγορία στην Γ´Εθνική που ήρθε στη Μύκονο.

Με ενότητα, καθαρό μυαλό, πνεύμα συνεργασίας και γνώση, χωρίς σπατάλες και με συνετές κινήσεις Νικόλας Δακτυλίδης και Αλέκος Αγγελετάκης,Αλέκος Κουκάς-Γιάννης Θεοχάρης (Μπαρμπουνάρας), Γιώργος Γρυπάρης-Φλάσκος,Πέτρος Δακτυλίδης,Σίμος Ηλίας και ο Γιάννης Κέφης αποτελούν την βασική αιχμή της διοίκησης της ομάδας με την βοήθεια φυσικά όλων των ανθρώπων που κινούνται γύρω από τον σύλλογο.


Ο Γιάννης Θεοχάρης(Μπαρμπουνάρας) πάντα δίπλα στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ λύνει όλα τα θέματα

Εκ των βασικών παραγόντων στην δημιουργία αυτής της ομάδας μπάσκετ που κάνει τρομερή πορεία φέτος στην Γ´Εθνική, έξω από το παρκέ γιατί εκεί έχουν λόγο μόνο οι προπονητές και οι παίκτες, ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ λειτουργεί σε επαγγελματικά πλέον πρότυπα και είναι θέμα χρόνου να ανέλθει στην Β´Εθνική.

Ο Γιώργος Γρυπάρης-Φλάσκος μπάσκετάνθρωπος   του νησιού και χρόνια δίπλα στην ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Φυσικά  μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση  για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα από όλους στο νησί και κυρίως για τους φιλάθλους.

Δεν ήταν εύκολο να χτιστεί  από την αρχή ένα οικοδόμημα που θα έπρεπε παράλληλα με τον πρωταθλητισμό να κάνει και αθλητισμό γιατί αυτή είναι και η βασική επιδίωξη των ανθρώπων της ομάδας.

Υπάρχει από όλους πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας όλοι όσοι κινούνται σε αυτό το πλαίσιο βλέπουν τα αποτελέσματα.

Ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ήρθε για να μείνει στα μπασκετικά πράγματα της χώρας και αυτό θα το καταλάβουν όλοι τα επόμενα χρόνια.

Το νέο γήπεδο είναι είναι ένα μεγάλο όπλο και έχει αλλάξει το στάτους της ομάδας του νησιού.

Δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και αυτό φαίνεται καθώς όλοι είναι προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο και θέλουν  να κάνουν περήφανους όλους τους Μυκονιάτες στο τέλος της χρονιάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.