ΤΟΠΙΚΑ

Εγκρίθηκαν έργα οδοποιίας για την Μύκονο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Εγκρίθηκαν έργα οδοποιίας για την Μύκονο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δύο νέα έργα οδοποιίας για τα νησιά Μύκονο και Πάρο ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνεδρίασε τη Δευτέρα 28-02-2022.

Τα έργα, τα οποία εγκρίθηκαν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, αφορούν στην άμεση αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και είναι προϋπολογισμού 150.000€.

Σημειωτέον, ότι και για τα δύο προαναφερόμενα νησιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει δημοπρατήσει μεγάλα έργα οδοποιίας και πιο συγκεκριμένα για το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού της Πάρου έχει δημοπρατηθεί έργο προϋπολογισμού 2.000.000€ και αντίστοιχα για το νησί της Μυκόνου έργο 2.700.000€.

Η καθυστέρηση της έναρξης των συγκεκριμένων μεγάλων εργολαβιών οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι υπάρχει δικαστική διένεξη μεταξύ των συμμετεχουσών εταιρειών, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα, τα οποία θα βελτιώσουν τα μέγιστα το επαρχιακό οδικό δίκτυο των νησιών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.