LIFESTYLE

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Γιάννη Γαλάτη

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Γιάννη Γαλάτη
Για την απόφαση του να αποσυρθεί από την μόδα μίλησε ο Γιάννης Γαλάτης
Για την απόφαση του να αποσυρθεί από τη μόδα μετά από 60 χρόνια διαρκούς παρουσίας του στο χώρο, μίλησε στην «Espresso», ο Γιάννης Γαλάτης.
«Με πολλή αγάπη και συγκίνηση μπορώ να πώ με ειλικρίνεια ότι είμαι έτοιμος να εγκαταλείψω τη μόδα… Έχω κρατήσει αντίγραφα από τις δημιουργίες μου, που φόρεσαν όλες οι γνωστές και αγαπημένες πελάτισσές μου και αυτές θα επιδείξω ως ένα αναμνηστικό δώρο της δουλειάς μου για έξι δεκαετίες. Θέλω έτσι να κλείσω τον μεγάλο κύκλο μου στη μόδα, η οποία μου πρόσφερε πάρα πολλές όμορφες στιγμές πλάι σε σπουδαίες προσωπικότητες… Αποχαιρετώντας τη μόδα, θέλω πλέον να αφοσιωθώ σε αυτό που ήθελα να κάνω από μικρός, στη ζωγραφική, από την οποία ξεκίνησα και την άφησα γιατί με συνεπήρε η μόδα», δήλωσε ο σχεδιαστής.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.