ΤΟΠΙΚΑ

Έδωσαν άδεια στο δολοφόνο του Μίμη Ζουγανέλη και δεν γύρισε ποτέ στη φυλακή

Έδωσαν άδεια στο δολοφόνο του Μίμη Ζουγανέλη και δεν γύρισε ποτέ στη φυλακή

Δύο φυλακισμένοι, που πήραν άδεια τις προηγούμενες ημέρες από τις φυλακές Δομοκού, δεν επέστρεψαν ποτέ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr.

Πρόκειται για έναν 40χρονο από την Πολωνία, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη το 2010 στη Μύκονο και έναν 34χρονο από την Αλβανία, ο οποίος είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 40χρονος ισοβίτης είχε πάρει πενθήμερη άδεια και έπρεπε να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας (9/9) στις φυλακές. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα να αναζητείται εκ νέου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μαζί με την ερωμένη του και έναν ακόμη συνεργό είχαν σκοτώσει τον γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου Μίμη Ζουγανέλη προκειμένου να τον ληστέψουν.

Με τον ίδιο τρόπο διέφυγε και ο 34χρονος, που είχε καταδικαστεί σε εννέα χρόνια φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών. Ο κρατούμενος είχε πάρει πενθήμερη άδεια και έπρεπε να επιστρέψει χθες (11/9) το πρωί, στις φυλακές Δομοκού. Όμως αυτό δεν έγινε και τώρα θεωρείται δραπέτης και αναζητείται από τις αρχές.

Πηγή: lamiareport.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.