ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση της προθεσμίας για ρύθμιση χρεών προς τους Δήμους

Παράταση της προθεσμίας για ρύθμιση χρεών προς τους Δήμους

Το αίτημα του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη για παράταση της προθεσμίας αίτησης για τη ρύθμιση οφειλών των πολιτών προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, έγινε αποδεκτό από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκο

Κατόπιν συνεννόησης του υπουργού Εσωτερικών, με τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, έδωσε εντολή να κατατεθεί άμεσα τροπολογία που θα δίνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής αίτησης για την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς Δήμους και Νομικά Πρόσωπα, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Έτσι  διευκολύνονται και πολλοί Μυκονιάτες  οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και δημιούργησαν χρέη στους δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης έληγε στις 17 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.