ΤΟΠΙΚΑ

«Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτός…φωτογραφίζεται»

«Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτός…φωτογραφίζεται»
Με ανακοίνωση της η παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» καταφέρεται ανοιχτά εναντίον του δημάρχου Κ.Κουκά για τις ενέργειες του

Σκληρή ανακοίνωση από την αντιπολίτευση του Δήμου Μυκόνου εναντίον του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά με επίσημο δελτίο τύπου.

Διαβάστε σχετικά:

«Ο Δήμαρχος που μέσω Instagram και Facebook υποσχέθηκε στην αρχή της θητείας του να κάνει την Μύκονο Μόντε Κάρλο την κατάντησε “Far West”.

Αντί να συναισθανθεί το μέγεθος των ευθυνών του, μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο νησί μας τις τελευταίες μέρες, σε μια εκδήλωση πολιτικού ναρκισσισμού, αναρτά ανούσιες φωτογραφίες στο Facebook, με στόχο τον φτηνό εντυπωσιασμό.
Το ίδιο είχε κάνει και στην προηγούμενη θητεία του, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όταν φωτογραφιζόταν με τον προηγούμενο Αρχηγό της Αστυνομίας, και την συνέχεια του υπέβαλε μήνυση!
Υποκρισία και θεατρινισμοί που δεν ωφελούν σε τίποτα το νησί μας.
Η πρόσφατη επίσκεψη στη Μύκονο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, κατά την οποία ο πρώτος σε δύναμη συμβούλων Δημοτικός Συνδυασμός αγνοήθηκε προκλητικά, δεν είχε καμία θετική συνέχεια. Έτσι, μολονότι το νησί μας είχε φέτος πολύ μικρότερη επισκεψιμότητα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, η εγκληματικότητα και η παρανομία ζουν και βασιλεύουν.
Και απέναντι σ’ αυτή την ζοφερή εικόνα ο Δήμαρχος περί άλλα τυρβάζει.
Αφού άφησε το νησί έρμαιο στις συνέπειες του κορωνοϊού, να συκοφαντείται και να διαπομπεύεται, ασχολήθηκε με τα προσφιλή μικροπολιτικά του παιχνίδια και την εκλογική του πελατεία.
«Έπαιξε» με τις εργολαβίες των σκουπιδιών, ασφαλτόστρωσε τα δρομάκια των κολλητών του και πολλαπλασίασε με γρήγορους ρυθμούς τις μεταδημοτεύσεις. Την ίδια στιγμή το αίσθημα της ανασφάλειας έχει κυριεύσει τους Μυκονιάτες που νιώθουν ξένοι και ανυπεράσπιστοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Με την υπομονή τους να εξαντλείται ζητούν την λήψη μέτρων για την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους.
Ο Δήμαρχος οφείλει να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες, εδώ και τώρα. Οφείλει επιτέλους να εργασθεί για το νησί του και να προστατεύσει τα συμφέροντα των συμπολιτών του.
Η Μύκονος εκπέμπει SOS.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.