LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Σχεδιάζουν διπλή βάφτιση στη Μύκονο

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Σχεδιάζουν διπλή βάφτιση στη Μύκονο

Διπλή βάφτιση σχεδιάζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη.
Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017 στη Μύκονο, όπου και πρόκειται να βαφτίσει τα παιδιά του. Ο γιος τους, Σάββας αλλά και η μικρή Αναστασία αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή τους.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ανέβαλλαν αρκετές φορές την βάφτιση των παιδιών τους, λόγω της πανδημίας. Έτσι, σύντομα θα ακολουθήσει διπλή βάφτιση στη Μύκονο, εκεί όπου και διαθέτουν εξοχική κατοικία στην οποία περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για την ώρα πάντως, η παρουσιάστρια δεν έχει περάσει σε λεπτομέρειες για το διπλό μυστήριο που προετοιμάζει για την βάφτιση των παιδιών της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.