ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά ασφαλτοστρώσεων από ιδιώτες σε δρόμους της Μυκόνου

Δωρεά ασφαλτοστρώσεων από ιδιώτες σε δρόμους της Μυκόνου

Αναλυτικά, αποδέχθηκε τη δωρεά του κ. Θεάκου Πέτρου που αφορά στις εργασίες τσιμεντόστρωσης δρόμου στην περιοχή της Φτελιάς Μυκόνου, εφόσον εκδοθούν οι απαραίτητες άδειες και υπό την επίβλεψή της τεχνικής υπηρεσίας. Ο κ. Θεάκος ζήτησε την άδεια εργασιών τσιμεντόστρωσης αγροτικού δρόμου 500 μ. μήκους για την ομαλή πρόσβαση στην ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στη Φτελιά Μυκόνου. Ο δρόμος εξυπηρετεί ακόμα πέντε πολίτες και τις οικογένειες τους.

Επίσης, αποδέχθηκε τη δωρεά  που αφορά στην ασφαλτόστρωση δρόμου στην περιοχή της Μερχιάς Μυκόνου, η οποία χρησιμοποιείται από ετών για την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και δεν υπάρχει δουλεία διέλευσης, εφόσον εκδοθούν οι απαραίτητες άδειες και υπό την επίβλεψή της τεχνικής υπηρεσίας.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.