ΤΟΠΙΚΑ

Dj Freespirit – Για 22η συνεχόμενη σεζόν στο θρυλικό Cavo Paradiso

Dj Freespirit – Για 22η συνεχόμενη σεζόν στο θρυλικό Cavo Paradiso

Τι και αν έχουμε φτάσει στα τέλη Οκτωβρίου;

Στην Μύκονο το καλοκαίρι συνεχίζεται και μαζί με αυτό τα events και τα πάρτι. Ο Πατρινός dj Freespirit ή κατά κόσμoν Σωτήρης Φελώνης έζησε το φετινό καλοκαίρι την 22η συνεχόμενη σεζόν του στο νησί των ανέμων.

Έπαιξε μουσική στο Cavo Paradiso και ήταν από τους βασικούς dj’s του θρυλικού αυτού μαγαζιού για την ηλεκτρονική μουσική, αλλά και για το νησί της Μυκόνου, παίζοντας μουσικές που ξεσήκωναν τους θαμώνες του club.

Μάλιστα στα social media ανέβασε φωτογραφίες από διάφορα events που έγιναν το καλοκαίρι στο Cavo Paradiso με τον ίδιο να είναι στα decks και να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο από κάθε τι άλλο. Μουσική για να διασκεδάζει ο κόσμος.

 

Dj Freespirit - Για 22η συνεχόμενη σεζόν στα decks του Cavo Paradiso στη Μύκονο Dj Freespirit - Για 22η συνεχόμενη σεζόν στα decks του Cavo Paradiso στη Μύκονο
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.