ΤΟΠΙΚΑ

«Είμαστε καλύτερα από ποτέ και φυσικά δεν έχουμε χωρίσει»

«Είμαστε καλύτερα από ποτέ και φυσικά δεν έχουμε χωρίσει»
Η Σάσα Μπάστα διαψεύδει τα δημοσιεύματα αθηναϊκών ΜΜΕ για χωρισμό της με τον Δημήτρη Κουσαθανά

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να περνά κρίση στο γάμο του μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα, τους οποίους τους πετύχαμε σε οικογενειακή βόλτα στην, μετά από το μεσημεριανό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Πρωτεύουσας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Για τις φήμες περι χωρισμού θέλησε να μιλήσει στο Cyclades24, η γνωστή τραγουδίστρια μιας και ο σύζυγος της, γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας  απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια διέψευσε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους.

Είμαστε καλύτερα από ποτέ και φυσικά διαψεύδουμε ότι δημοσιεύματα μιλούν για εμάς και την οικογένεια μας. Μετά από μια εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν στο νησί επιστρέφουμε και οι δύο στην Αθήνα στο σπίτι μας και συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί. Ο Δημήτρης είναι κλειστός χαρακτήρας και δε του αρέσει όλο αυτό που γίνεται, γι αυτό και σας μιλάω.”

Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι.

Τον Ιανουάριο του 2019 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα και στις06/10/2019 «σφραγίστηκε» η αγάπη της με τα ιερά δεσμά του γάμου για τη Σάσα Μπάστα και τον Δημήτρη Κουσαθανά.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.