ΤΟΠΙΚΑ

“Δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση-ευαισθητοποίηση και της νέας γενιάς Μυκονιατών”

“Δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση-ευαισθητοποίηση και της νέας γενιάς Μυκονιατών”
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πήρε θέση για τις περιβαλλοντικές δράσεις στο νησί

Ο ευαίσθητος τομέας του περιβάλλοντος αποτελεί για την Μύκονο κυρίαρχο θέμα για την επόμενη μέρα και τις επόμενες γενιές.
Για το λόγο αυτό συχνά τον τελευταίο καιρό οργανώσεις αναλαμβάνουν με επιτυχία διάφορα δρώμενα στο νησί.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε αναφορικά με τα τεκταινόμενα στις δράσεις που λαμβάνουν χώρα αυτό το καλοκαίρι.

«Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά όλες εκείνες τις εθελοντικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ανάδειξη του μείζονος ζητήματος της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και τις δράσεις που συνδράμουν έμπρακτα προς αυτή την κατεύθυνση.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, που επέλεξαν για την εταιρική τους δράση τον χερσαίο και ενάλιο αρχαιολογικό χώρο της Ρήνειας, στέλνοντας μήνυμα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.
Εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς που έχουμε χαράξει, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση-ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς Μυκονιατών, η οποία θα κληρονομήσει και θα διαχειριστεί τον φυσικό πλούτο των νησιών μας τις επόμενες δεκαετίες.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.