ΤΟΠΙΚΑ

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου: 2ήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου: 2ήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου: 2ήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου (Δ.Λ.Τ.Μ.), στο πλαίσιο του έργου “Port Security  Emergency Coordination” του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Κύπρος 2014-2020, πραγματοποίησε 2ήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο επί του ΣΧΕΔΙΟΥ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ SHIP to SHORE.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο «ΓΡΥΠΑΡΕΙΟ»  Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου από την ανάδοχο εταιρεία EUROPORT A.E. που είχε αναλάβει  τη σύνταξη του σχεδίου, με ομιλητές τους κ.κ. Θωμά Κώτσογλου και Παναγιώτη Παντελαίο.

Το Δ.Λ.Τ. Μυκόνου ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους την Πολιτική Προστασία του  Δήμου Μυκόνου, το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου, την  Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου που ανταποκρίθηκαν στην  πρόσκληση, καθώς και το Δ.Σ. και την Πρόεδρο του «ΓΡΥΠΑΡΕΙΟΥ» Πολιτιστικού Κέντρου Μυκόνου, κα Καμμή, για την παραχώρηση του χώρου.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2023 με τη διοργάνωση τελικού  συνεδρίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται σε 1.317.906€. Ο συνολικός  προϋπολογισμός του Δ.Λ.Τ.Μ. ανέρχεται σε 281.575,00€. Αναλυτικότερες πληροφορίες  διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://posec.eu/.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς  πόρους της Ελλάδα και της Κύπρου. 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.