ΤΟΠΙΚΑ

Δήμαρχο ξανά τον Κουκά δείχνει η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση για τον Δήμο Μυκόνου

Δήμαρχο ξανά τον Κουκά δείχνει η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση για τον Δήμο Μυκόνου
Τα Παραπολιτικά παρουσίασαν την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση για την Μύκονο και όλες οι μετρήσεις δίνουν προβάδισμα στον Κώστα Κουκά

Την πρώτη τους μεγάλη δημοσκόπηση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στη Μύκονο παρουσιάζουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στο Σαββατιάτικο φύλλο τους και αυτή παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί μετά την γνωστοποίηση και της υποψηφιότητας Βερώνη όπως έγινε γνωστό εδώ και καιρό. Σε αυτή την πρώτη δημοσκόπηση και στην πιο σημαντική μέτρηση αυτή της πρόθεσης ψήφου ο νύν δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έχει το προβάδισμα με 27,3% έναντι 22,6% του Χρήστου Βερώνη με την αναγωγή στα λευκά άκυρα  και στην αποχή.

Συντριπτική είναι η διαφορά υπέρ του σημερινού δημάρχου και στην γνώμη των πολιτών για το πρόσωπο του και το έργο του καθώς ένα 67,3% αποτιμά θετικά το έργο της δημοτικής αρχής.

Στην ερώτηση αν πιστεύουν ότι ο σημερινός δήμαρχος πρέπει να επανεκλεγεί η όχι ένα ποσοστό 30,6% απαντά ναι και μάλλον ναι το 15,6% ενώ συγκεντρωτικά στο αν είναι ικανοποιημένοι από το έργο του σημερινού δημάρχου Αρκετά και Πολύ απαντά το 58,3%.

 

Στην κατηγορία που προηγείται ο Χρήστος Βερώνης είναι η παράσταση νίκης  με 39,1 % έναντι 29,2% του Κωνσταντίνου Κουκά κάτι που μεταφράζεται ως μια πρώτη τάση με το άκουσμα της είδησης για την υποψηφιότητα του.

 

Τελος σε περίπτωση που έχουμε δεύτερο γύρο εκεί ο Κωνσταντίνος Κουκάς συγκεντρώνει ένα ποσοστό 39,2% για να έρθει πρώτος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.