LIFESTYLE

Διάσημη ηθοποιός κάνει διακοπές στην Μύκονο και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες με τους εκατομμύρια followers της!

Διάσημη ηθοποιός κάνει διακοπές στην Μύκονο και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες με τους εκατομμύρια followers της!
Μια ακόμη ηθοποιός που βρίσκεται στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες είναι και η Nina Dobrev.

Για ακόμα μία χρονιά η Μύκονος «βουλιάζει» από celebrities! Τόσο διάσημοι Έλληνες όσο και διεθνείς αστέρες επιλέγουν το κοσμοπολίτικο νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το νησί των Ανέμων αποτελεί τον πιο hot προορισμό και όχι άδικα. Μια ακόμη ηθοποιός που βρίσκεται στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες είναι και η Nina Dobrev.
Η όμορφη ηθοποιός, με καταγωγή από την Βουλγαρία, έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη αμερικανική σειρά The Vampire Diaries, όπου κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η γλυκιά «βρικόλακας» απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα των Κυκλάδων και δεν διστάζει να μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους 15 εκατομμύρια followers της στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.