ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διαμαρτυρία για την αυθαίρετη αλλαγή δρομολογίων στις Δυτικές Κυκλάδες

Διαμαρτυρία για την αυθαίρετη αλλαγή δρομολογίων στις Δυτικές Κυκλάδες

Αρχικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για όλη τη συνεργασία και την άμεση βοήθειά σας, στα αιτήματα του Δήμου Κύθνου για χορηγία εισιτηρίων και για όλη τη βοήθεια που παρέχετε στο Δήμο μας για την μετακίνηση του Αθλητικού Σωματείου αλλά και την υποστήριξη των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων.

Όμως, ξαφνικά τη Δευτέρα 12/11/2018 η εταιρεία σας «ZanteFerries» που τόσα χρόνια εξυπηρετεί με τα δρομολόγια της τις Δυτικές Κυκλάδες, αποφάσισε αυθαίρετα (χωρίς να γνωρίζουμε με ποια διαδικασία), να μην προσεγγίζει το λιμάνι της Κύθνου στο δρομολόγιο που εκτελεί κάθε Δευτέρα από Πειραιά με προορισμό τη Μήλο.

Σας παρακαλώ να μας γνωρίσετε με ποια αιτιολογία προέκυψε η αλλαγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων .

Αναμένοντας την άμεση απάντησή σας, ως εκπρόσωπος των πολιτών της νήσου Κύθνου επιφυλάσσομαι για όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε το δρομολόγιο της Δευτέρας να επιστρέψει στη πρότερη κατάσταση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.