ΤΟΠΙΚΑ

Διακοπές με μπίζνες και άρωμα All Star ο Ατζουν στην Μύκονο! Ποιους είδε; Ποιος έφαγε πόρτα;

Διακοπές με μπίζνες και άρωμα All Star ο Ατζουν στην Μύκονο! Ποιους είδε; Ποιος έφαγε πόρτα;
Είχαμε και μια χυλόπιτα για ένα παίχτη του φετινού κύκλου, που πήγε αεράτος να τον πλησιάσει και έφαγε κανονικότατα πόρτα.

Ο Ατζούν έχει σκοπό να αλλάξει το Survivor του ΣΚΑΙ. Βρίσκεται ήδη στο προγραμματισμό για το Survivor ALL STAR.. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα. Γνωρίζει φυσικά ότι το θέλει πολύ και ο κόσμος.

Από την άλλη ο ΣΚΑΙ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για νέο προϋπολογισμό στο μπάτζετ του νέου survivor, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Τούρκος παραγωγός έχει αναλάβει σχεδόν όλο το πρόγραμμα του καναλιού εκτός της ενημέρωσης. Οπότε μέχρι ένα σημείο παίζει την δική του μπάλα και μόνο στα πολύ σοβαρά μιλάει με Αλαφούζο. Μόνο με τον ιδιοκτήτη του καναλιού μιλάει.

Φυσικά το παρασκήνιο ήδη έχει ξεκινήσει.

Ο Ατζούν στο τρέξιμο, με λίγες διακοπές στο φτερό, και πολύ δουλειά. Αγγλία για την ομάδα του την Χαλ, Κωνσταντινούπολη για τις παραγωγές του στην Τουρκία και Ελλάδα για το survivor αλλά και την σειρά μυθοπλασίας που ετοιμάζει για τον ΣΚΑΙ.

Βρήκε όμως χρόνο να πεταχτεί διακριτικά και στην Μύκονο.

Έγιναν αρκετές επαφές οι περισσότερες φυσικά σαν κοινωνικό γεγονός. Θα πείτε μπορούμε να ξέρουμε τι είπαν. Όχι, αλλά φαίνεται μια συζήτηση του ποδαριού και μια πιο σοβαρή συνομιλία, ακόμα και στην θάλασσα.

Με τον Ασημακόπουλο βρέθηκε, αλλά ο πρώην παίχτης λογικά θα πάει στο J2USστου φίλου του Κοκλώνη.

Με Μαρτικά και Βρισηίδα εντελώς φιλικά, και Κατσούλη. Με τον πρώην νικητή θα λέγαμε περισσότερο επαγγελματικό χρώμα είχε η συζήτηση.

Προσπάθησαν και ορισμένοι πρώην παίχτες του survivor 4 να τον πλησιάσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Είχαμε και μια χυλόπιτα για ένα παίχτη του φετινού κύκλου, που πήγε αεράτος να τον πλησιάσει και έφαγε κανονικότατα πόρτα. Δεν ήθελε να τον δει ο Τούρκος παραγωγός. Αρκετά του είχε κάνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης, και δεν ειχε καμιά όρεξη να τον ξαναδεί.

πηγη sport365.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.