ΤΟΠΙΚΑ

Διοικητικό πόστο στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ αναλαμβάνει ο Παπασταμάτης

Διοικητικό πόστο στην ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ αναλαμβάνει ο Παπασταμάτης

Θέση σε διοικητικό πόστο στην Α.Ε. Μυκόνου αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης. Ο πρώην διαιτητής είναι προσωπικός φίλος του προέδρου Αλέξανδρου Κουκά θα έχει θέση αντιπροέδρου ενώ παράλληλα θα είναι και ο υπεύθυνος για το μεγάλο project του Συλλόγου που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου γηπέδου.

Ένα όραμα που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της Διοίκησης του Αλέξανδρου Κουκά προκειμένου η Α.Ε. Μυκόνου να διαθέτει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και υποδομές για το μεγάλο άλμα προς τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.