ΤΟΠΙΚΑ

Δεν θα ταξιδέψει στην Ρόδο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεν θα ταξιδέψει στην Ρόδο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η Διοίκηση της Α.Ε. Μυκόνου πήρε την απόφαση να μη μεταβεί η ομάδα στη Ρόδο για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τους εξής λόγους:
Παρά το γεγονός ότι είχαμε κάνει κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια με αυθημερόν επιστροφή από την Αθήνα για Ρόδο την Κυριακή θα ήταν ένα ταξίδι που θα έπρεπε να διαρκέσει σχεδόν τέσσερις ημέρες.
Η αναχώρηση θα ήταν με πλοίο το Σάββατο για Ραφήνα, ενώ οι πτήσεις προς και από τη Ρόδο την Κυριακή. Επειδή η ΕΠΟ είχε ορίσει ότι την τελευταία αγωνιστική όλα τα παιχνίδια θα άρχιζαν υποχρεωτικά στις 16.00 δεν είχαμε δικαίωμα να ζητήσουμε αλλαγή ώρας. Έτσι η επιστροφή μας θα ήταν το βράδυ της Κυριακής με συνέπεια να μην υπάρχει πλοίο για να φύγει η αποστολή άμεσα για Μύκονο. Συνεπώς η ομάδα θα διανυκτέρευε και πάλι στην Αθήνα, ενώ την επομένη λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς, επίσης δεν θα υπήρχε πλοίο για να επιστρέψουμε, με συνέπεια να είμασταν υποχρεωμένοι να γυρίσουμε Μύκονο την Τρίτη πλέον!

Παρά ταύτα ψάξαμε ξενοδοχείο στην Αττική που να μπορεί να μας φιλοξενήσει για τα τρία βράδια που θα έπρεπε να μείνουμε. Αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση πρωτοφανή αφού σχεδόν όλα είχαν τεράστια πληρότητα. Βρήκαμε μόνο κάποια που ήταν πολύ υψηλού κόστους και όχι για τρεις διανυκτερεύσεις, κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε η διαμονή μας να γίνει σε περισσότερα του ενός ξενοδοχεία.
Επιπλέον επειδή δυο από τους ποδοσφαιριστές της αποστολής υποχρεωτικά θα ήταν μαθητές από τις Ακαδημίες μας θα ήταν μεγάλο πρόβλημα για αυτά τα παιδιά να λείψουν από τις εστίες τους τόσες ημέρες σε μια περίοδο που βρισκόμαστε λίγο πριν την εξεταστική περίοδο.
Συνυπολογίζοντας λοιπόν όλα αυτά τα προβλήματα αλλά και το εξαιρετικά υψηλό κόστος πήραμε ως Διοίκηση την απόφαση να μην αγωνιστούμε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Απολογούμαστε γι’ αυτό όμως θεωρήσαμε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά τη δεδομένη χρονικά στιγμή. Η απόφασή μας αυτή δεν έχει καμία σκοπιμότητα ούτε φυσικά πάρθηκε με γνώμονα το αν εξυπηρετεί ή όχι κάποια ομάδα. Ως Α.Ε. Μυκόνου έχουμε αποδείξει τη φερεγγυότητά μας και πάντα ό,τι κάνουμε είναι ξεκάθαρο χωρίς σκιές και θολά τοπία!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.