ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δαμουλάκης: «Γυρολόγοι οι βουλευτές των Κυκλάδων. Υποχρεωμένη η Πολιτεία να υλοποιεί τα έργα των Δήμων» (βίντεο)

Δαμουλάκης: «Γυρολόγοι οι βουλευτές των Κυκλάδων. Υποχρεωμένη η Πολιτεία να υλοποιεί τα έργα των Δήμων» (βίντεο)

Αίσθηση προκάλεσαν μέρος των δηλώσεων του δημάρχου Μήλου, Γεράσιμου Δαμουλάκη στο συνέδριο της ΠΕΔΝ. Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο, σχετικά με την εκτέλεση έργων υποδομής στα νησιά.

Ο κ. Δαμουλάκης, χαρακτήρισε «γυρολόγους» τους κυβερνητικούς βουλευτές των Κυκλάδων, τονίζοντας ότι ασκούν κριτική σε δημάρχους για τη μη υλοποίηση έργων, ή υπόσχονται σε άλλους δημάρχους την εξασφάλιση χρηματοδότησης για έργα των νησιών, ενώ η ίδια η ελληνική Πολιτεία έχει την υποχρέωση να κάνει πράξη όλες τις ώριμες προτάσεις των Δήμων,

Όπως ο ίδιος είπε, σύμφωνα ΦΕΚ51Β-10/2017 και του ΠΔ-123/2017 που αφορά τη σύσταση και αποστολή του υπουργείου Μεταφορών,Υποδομών και Δικτύων, το εν λόγω υπουργείο ανέλαβε υποχρέωση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει κάθε έργο που αφορά την ενίσχυση των υποδομών στους Δήμους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία αυτών των υποδομών.

Πηγή cyclades24.gr

Δείτε το βίντεο:


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.