LIFESTYLE

«Δαγκωτό στον Αλεκάρα στις εκλογές που έρχονται»

«Δαγκωτό στον Αλεκάρα στις εκλογές που έρχονται»
Τρομερή ατάκα σε εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ της γνωστής αθλητικογράφου Κατερίνας Αναστασοπούλου για την Μύκονο και τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά

«Αν ψήφιζα στη Μύκονο θα ψήφιζα Αλεκάρα γιατί είναι ένας άνθρωπος που κάνει όλες τις δουλειές στο νησί» με τα λόγια αυτή η παρουσιάστρια του αθλητικού δελτίου της ΕΡΤ Κατερίνα Αναστασοπούλου εξέφρασε ανοιχτά σε πανελλήνια μετάδοση την υποστήριξη της στον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά.

Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι στον αέρα της  ΕΡΑΣΠΟΡ που βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Αναστασοπούλου και μεταξύ άλλων η κουβέντα ήρθε και στη Μύκονο που η γνωστή αθλητικογράφος αγαπάει και κάνει σχεδόν κάθε καλοκαίρι τις διακοπές της ενώ έχει αρκετούς φίλους και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Εξέφρασε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την υποστήριξη της στον Αλέκο Κουκά τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  για όλα όσα προσφέρει συνεχώς στο νησί και στον αθλητισμό  εδώ και πολλά χρόνια  και όπως θα ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί, η Αναστασοπούλου δήλωσε πως περιμένει οι Μυκονιάτες να ψηφίσουν τον Αλεκάρα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές γιατί μπορεί να κάνει πολλά ωραία πράγματα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.