ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ΚΔΕΠΠΑΜ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ΚΔΕΠΠΑΜ
Όλο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2018

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Εργαστήριο Καράβας σε συνεργασία με τους Φίλους του Λαογραφικού Μουσείου. Το Σάββατο θα κατασκευάσουμε την Καράβα και την Κυριακή θα την βάψουμε. Αίθουσα ΚΔΕΠΠΑΜ στις 11.00. Είσοδος ελεύθερη.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου –Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου. Χριστουγεννιάτικα απογεύματα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυκόνου. Αφήγηση παραμυθιών, αναφορά στα ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων, εικαστικά παιχνίδια. Είσοδος ελεύθερη.

 

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δημοτικής Μουσικής Σχολής «Γεώργιος Αξιώτης». Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 19.00. Είσοδος ελεύθερη.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Χριστουγεννιάτικη παράσταση από την Μαρία Τερζάκη και την Ιφιγένεια Κακριδώνη με τίτλο «Ο Καμπουράκος και οι Καλικάντζαροι.». Αίθουσα ΚΔΕΠΠΑΜ στις 11.00. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.