ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κύριε Χρήστο Βερώνη τα μάθατε τα νέα για την μεγαλύτερη επιτυχία στον αθλητισμό της Μυκόνου;

Κύριε Χρήστο Βερώνη τα μάθατε τα νέα για την μεγαλύτερη επιτυχία στον αθλητισμό της Μυκόνου;
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι για την μεγάλη επιτυχία του μπάσκετ ο Χρήστος Βερώνης δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση

Ένα γεγονός που σχολιάζεται έντονα στο νησί από το πρωί και είναι απορίας άξιο γιατί συμβαίνει έχει να κάνει με την σιγή ιχθύος που τηρεί η αντιπολίτευση του Δήμου Μυκόνου στην τεράστια επιτυχία του μπάσκετ καθώς  δεν έχει βγάλει ακόμα μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πολλές ώρες μετά την επιτυχία, καμία ανακοίνωση.

Και ενώ για το ποδόσφαιρο με άμεση αντίδραση ο Χρήστος Βερώνης έδωσε τα συγχαρητήρια του όπως σωστά έπρεπε να πράξει, δεκαπέντε ώρες μετά την μεγάλη επιτυχία του μπάσκετ, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε σε καμία περίπτωση ότι  για μικροπολιτικούς λόγους δεν έδωσε άμεσα τα συγχαρητήρια του, αλλά ίσως προφανώς  τα αντανακλαστικά του να  τον πρόδωσαν και ήδη έχει αργήσει χαρακτηριστικά να βγάλει έστω μια ανακοίνωση συγχαρητηρίων στην ομαδάρα του μπάσκετ.


Η μεγαλύτερη επιτυχία στον αθλητισμό της Μυκόνου είναι γεγονός και ακόμα και ας άργησε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βερώνης εδώ ταιριάζει απόλυτα το κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Πάντα με αγάπη…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.