ΤΟΠΙΚΑ

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Αρχικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εξήγησε ότι ένα πεδίο υψηλών πιέσεων εξαπλώνεται προς την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου προβλέποντας ότι από νωρίς το απόγευμα θα σημειωθεί εξασθένιση των ανέμων.

Με ήπιο καιρό ξεκινά η εβδομάδα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος παρουσίασε την πρώτη εκτίμησή του για τις καιρικές συνθήκες το Πάσχα.

Για αύριο, Τρίτη, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι ο καιρός θα είναι πολύ καλός σημειώνοντας ότι «δεν αναμένουμε φαινόμενα μέχρι την Πέμπτη. Προς την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, όμως, θα μας προσεγγίσει μια διαταραχή από τα δυτικότερα οπότε ο καιρός θα καταστεί άστατος χωρίς να μεταβάλλεται η θερμοκρασία».

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη η θερμοκρασία από την Πέμπτη αναμένεται να φτάσει έως και τους 26-28 βαθμούς Κελσίου λόγω των νοτιάδων που θα επικρατήσουν.

Βλέπουμε δηλαδή ότι ο άστατος καιρός θα μας πάει μέχρι τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά καθώς θα πηγαίνουμε μπρος το Πάσχα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες ειδικά μετά τη Μεγάλη Τετάρτη» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.