ΤΟΠΙΚΑ

Χρήστο Βερώνη ώρα να θυμηθούμε τα παλιά.Μέρος 2ο

Χρήστο Βερώνη ώρα να θυμηθούμε τα παλιά.Μέρος 2ο
Στη Μύκονο του 1999 με δήμαρχο Βερώνη η κατάσταση στις παραλίες ήταν χαοτική, αυτός δραματικά απών και καλούσαν τον εισαγγελέα να βάλει τάξη

Μέρος δεύτερον για το μεγάλο θέμα της υπερεκμετάλλευσης των παραλιών, ένα θέμα που κρατά απο το μακρινό 1999 στη Μύκονο και που σκοπίμως κάποιοι έχουν κοντή μνήμη και ξεχνούν τα έργα και τις ημέρες τους.

Δηλαδή ο Χρήστος Βερώνης που καιρό τώρα έχει στηρίξει μια αντιπολιτευτική καμπάνια σε ένα θέμα που κάποτε ο ίδιος δεν έκανε τίποτα και που επικοινωνιακά τουλάχιστον έχει προκαλέσει τον τελευταίο χρόνο τεράστια ζημιά στο νησί με τις παρεμβάσεις του σε ένα ζήτημα που κάποτε όπως θα δείτε ο ίδιος δεν είχε κάνει τίποτα επι δημαρχίας του.

Επειδή λοιπόν ξεχνά ο κ.Βερώνης οτι σε ανάλογη περίπτωση, όταν η κατάσταση ήταν χαοτική στις παραλίες το 1999, ο ίδιος ήταν απών  και τον καλούσαν τα ΜΜΕ της εποχής να πάρει αποφάσεις, εμείς είμαστε εδώ για να του τα θυμίσουμε.

Αναφέρει δημοσίευμα της εποχής:

«Αγανάκτηση προκαλούν οι καταπατήσεις παραλιών  από άπληστους ιδιώτες και επιχειρηματίες. Αν οι τοπικές αρχές αστυνομία, λιμεναρχείο και Δήμος, δεν μπορούν να εφαρμόσουν τους νόμους, να επέμβει πάραυτα εισαγγελέας.»

Μάλιστα, τον καλούσαν δηλαδή ανοιχτά τον τότε δήμαρχο  να αναλάβει δράση γιατί προφανώς δεν έκανε τίποτα, αλλιώς να επέμβει εισαγγελέας.

Η Δημοτική αρχή γράφει η εφημερίδα πρέπει να προκαλεί εντονότερα το ενδιαφέρον των υπευθύνων υπηρεσιών για την εφαρμογή των νόμων και να προστατεύσει τις περιοχές.

Συμπέρασμα…

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε, μέσα όταν είμαστε μας ψάχνουν για να διοικήσουμε Χρήστο Βερώνη.

Ψέματα;

Αυτά έγραφε ο τοπικός τύπος  το 1999 για το μεγάλο θέμα στις παραλίες με τις ομπρέλες τότε.

Σήμερα μάλιστα είναι επίκαιρα όσο ποτέ τα θέματα αυτά γιατί ειδικά ο Χρήστος Βερώνης καιρό τώρα είναι λαλίστατος για το θέμα σε πανελλαδικά ΜΜΕ.

Τα δικά του προφανώς δεν τα θυμάται.

Αγνοεί παράλληλα ο υποψήφιος σήμερα δήμαρχος Μυκόνου ,ότι πέρα από τα προφορικά, τις φωνές, τις απειλές και τις κορώνες  αυτά που μένουν είναι τα γραπτά.

Η συνέχεια θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί θα τα θυμηθούμε όλα ένα προς ένα…

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.