ΤΟΠΙΚΑ

Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Νίκος Γκέλος, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων

Αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Νίκος Γκέλος, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων

Με ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκέλος αποσύρει την υποψηφιότητα του καθώς όπως τονίζει δεν κατέφερε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Φίλες και Φίλοι

Μετά από μια τίμια και συνεχή προσπάθεια απευθυνόμενος στην κοινωνία του νησιού μας δεν κατάφερα να συγκεντρώσω τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για την συγκρότηση του συνδυασμού ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΞΙΩΝ.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη ΤΙΜΗ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και έθεσαν εαυτόν υποψήφιες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και πίστεψαν στο πρόγραμμά μας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και προσωπικά θα είμαι πάντοτε δίπλα τους και στις οικογένειές τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.
Ευχαριστώ από την ψυχή μου την οικογένεια μου για την στήριξη, το κουράγιο και την δύναμη που μου έδιναν τους τελευταίους 10 μήνες.

Η πολιτική διερεύνηση και οι συζητήσεις με τα μέλη της ομάδας μας έχει ήδη ξεκινήσει για τις περαιτέρω αποφάσεις μας.

Σας ευχαριστώ!

Νικόλας Ανδ. Γκέλος.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.