ΤΟΠΙΚΑ

Χίλια μάτια για να βλέπεις την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που κάνει μεγάλη πορεία στην Γ´Εθνική

Χίλια μάτια για να βλέπεις την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που κάνει μεγάλη πορεία στην Γ´Εθνική
Η καλύτερη χρονιά για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που έμεινε για δέκατη αγωνιστική αήττητη στην Γ´εθνική

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η ΑΕ Μυκόνου κυριάρχησε απόλυτα στη Γαστούνη, επικρατώντας του Αίαντα με το ευρύ 0-3.

Οι Μυκονιάτες κυριάρχησαν στον αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες και με δύο γκολ στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να φύγουν με ένα μεγάλο διπλό από την Ηλεία και πλέον έφτασαν τους 25 Βαθμούς.

Η ροή και τα γκολ του αγώνα

Ο Μουρίκη στην πρώτη φάση του αγώνα στο 11′ σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Πινέιρο στο 18′, μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου έπιασε ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Μυκόνου, όταν μετά από κόρνερ του πινέιρο στο 23′ ο Ζγκούρι έπιασε την κεφαλιά που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βίλλιου.

25′: Φάουλ του Πινέιρο από πλάγια θέση άουτ.

27′ η ΑΕ Μυκόνου μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ, όταν ο Βαλαβανόπουλος πάσαρε στον Μουρίκη μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να πλασάρει άψογα για το 0-1.

Στο 29′ ο Πινέιρο χάνει μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ για να κάνει το 0-2, όμως στο επόμενο λεπτό η Μύκονος κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Ζγκούρι που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 0-2, δίνοντα ισχυρό προβάδισμα στην Κυκλαδίτικη ομάδα. 

55′: Σουτ του Κάρδαρη από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε σε σώμα συπαίκτη του.

65′: Σουτ του Αγγελή από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε, δεν μπόρεσε ο Σγκούρι να πιάσει το σουτ καλά

Στο 80′ ο Κέμπε με πολυ ωραία ενέργεια γύρισε στην περιοχή, Ζγκούρι προσποιήθηκε και άφησε στον Πινέιρο και εκείνος με ασύλληπτο σουτ στο παραθυράκι της εστίας του Βίλλιου έκανε το 0-3.

Αίας Γαστούνης: Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Κάρδαρης, Βατσής, Ρίλντι (46′ Παπαχριστόπουλος), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (85′ Καράγιωργας), Τριαντφυλλόπουλος, Κουλούρης (85′ Μαργαρίτης), Βράπι (39′ λ.τ. Τσιρίκος), Πυρρής (85′ Μουτσάι).

ΑΕ Μυκόνου: Ντούνης, Ράγια, Κεμπέ, Σπυρόπουλος, Αρκούδας, Τράκας, Σγκούρι, Μουρίκι (80′ Γιαννόπουλος), Βαλαβανόπουλος (60′ Αγγελής-66′ λ.τ. Στυλιανόπουλος), Πινέιρο (80′ Αχείμαστος), Παπαδόπουλος (80′ Οικονομίκος)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.