ΤΟΠΙΚΑ

Τι θα γίνει με τα σχολεία της Μυκόνου σε περίπτωση μεγάλης κακοκαιρίας

Τι θα γίνει με τα σχολεία της Μυκόνου σε περίπτωση μεγάλης κακοκαιρίας

Σε περίπτωση σφοδρού κύματος κακοκαιρίας το οποίο έχει προβλεφθεί ότι θα εμφανισθεί τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα, είναι πιθανό να υπάρξουν αποφάσεις για αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων για όσο διαρκούν τα ακραία φαινόμενα.

Αυτό πιθανότατα να ισχύσει και για τις Κυκλάδες, αν κι εφόσον ο επερχόμενος χιονιάς δημιουργήσει συνθήκες οι οποίες θα είναι επικίνδυνες.

Για την ώρα, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και τα σχολεία στα νησιά του νομού είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσουν κανονικά την προσεχή Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, από την πορεία της κακοκαιρίας θα εξαρτηθεί και η λειτουργία ή όχι των σχολείων.
Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να μη λειτουργήσουν ακόμη και για προληπτικούς λόγους, αυτό θα συμβεί με αποφάσεις των κατά τόπους δημάρχων, ή ακόμη και της κεντρικής κυβέρνησης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.