ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χατζημάρκο για Περιφερειάρχη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

Χατζημάρκο για Περιφερειάρχη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

Την – εκ νέου – υποψηφιότητα του Γιώργου Χατζημάρκου για Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου στηρίζει η ΝΔ, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και της Δημ. Τ.Ο. Σύρου στην Ερμούπολη.

Την ανακοίνωση έκαναν ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καφτηράνης, οι οποίοι εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι ο περιφερειάρχης «θα κάνει και πάλι το καλύτερο για το Ν. Αιγαίο».

«Ανανέωση της εμπιστοσύνης» χαρακτήρισε το «γαλάζιο χρίσμα» ο κ. Χατζημάρκος, τονίζοντας ότι η αποτελεσματικότητα της σημερινής περιφερειακής αρχής δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

«Τέσσερα χρόνια κάναμε πολιτική χωρίς να έχουμε πει ούτε ένα ψέμα. Κυβερνήσαμε με σχέδιο και κανόνες στην πιο δύσκολη περιφέρεια της χώρας και σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζημάρκος και πρόσθεσε ότι «δεν θα προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη της ΝΔ».

naxotimes.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.