ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χάος στις Κυκλάδες με την υποστελέχωση της Αστυνομίας

Χάος στις Κυκλάδες με την υποστελέχωση της Αστυνομίας
H λειψανδρία έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και οι ελάχιστοι Αστυνομικοί που επανδρώνουν τα Τμήματα αυτά δίνουν αληθινές μάχες

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου δια του Προέδρου της, Ευθύμιου Καλαμάτα, αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικός Αστυνομίας, Γιάννης Κατσιαμάκας, μεταβαίνουν εσπευσμένα στις Κυκλάδες την Παρασκευή 3 Αυγούστου για επίλυση ζητημάτων που αφορούν ιδίως τα επιφορτισμένα με ιδιαίτερο τουρισμό -άρα και προβλήματα- νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Όπως έχει γραφτεί σε πολλά προηγούμενα ρεπορτάζ, η λειψανδρία έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και οι ελάχιστοι Αστυνομικοί που επανδρώνουν τα Τμήματα αυτά δίνουν αληθινές μάχες κάθε μέρα, χωρίς ωστόσο να επαρκεί η προσπάθειά τους σε πολλές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται φαινόμενα εγκληματικής δράσης που πλήττουν τη δημόσια ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών. Ένα τεράστιο ζήτημα υπάρχει στο Α. Τ. Θήρας στο οποίο υπηρετούν δύο μόνο Αξιωματικοί στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ν. Αιγαίου, οι προγραμματισμένες συναντήσεις με κ. Γενικό Νοτίου Αιγαίου αλλά και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων, καθώς και όλους τους Αξιωματικούς και η συνεργασία με την διοίκηση είναι επιβεβλημένη. Μετά την καταγραφή των ζητημάτων και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τις συναντήσεις αυτές, η Ένωση Αξιωματικών θα μεταφέρει τα εμπεριστατωμένα συμπεράσματα και τις προτάσεις της στο Αρχηγείο για την εξεύρεση εφικτών λύσεων έστω και εν μέσω μηνός Αυγούστου για την φετινή περίοδο, αλλά και για εξεύρεση οριστικών λύσεων για τις επόμενες χρονιές.
cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.