ΤΟΠΙΚΑ

Χαμός στα λιμάνια με την απεργία σε εξέλιξη

Χαμός στα λιμάνια με την απεργία σε εξέλιξη

Τα 13 σωματεία της ΠΝΟ συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ωστόσο το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά την έκρινε παράνομη, μετά από προσφυγή των ακτοπλόων.

Οι ναυτεργάτες όμως εμφανίζονται αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν την απεργία, γι αυτό και βρίσκονται στους καταπέλτες των πλοίων προκειμένου αυτά να μη φύγουν.

Πολύς κόσμος λοιπόν που κανονικά ταξίδευε για σήμερα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, είτε για να δει τι θα γίνει είτε για να αλλάξει το εισιτήριό του, αφού τα εκδοτήρια άνοιξαν κανονικά παρά τις ανακοινώσεις των ναυτεργατικών σωματείων χτες βράδυ που διαβεβαίωναν πως θα συνεχίσουν με την απεργία.

Οι περισσότεροι επιβάτες τονίζουν πως δεν είχαν καμία ενημέρωση σχετική από τις εταιρείες και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, λέγοντας πως όταν επικοινωνούσαν τους έλεγαν ότι θα φύγουν κανονικά τα πλοία, παρ’ότι… τίποτα δεν το προμήνυε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.