ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χαλάει ο καιρός: Ζέστη και συννεφιά σήμερα – Απότομη επιδείνωση από την Κυριακή το βράδυ

Χαλάει ο καιρός: Ζέστη και συννεφιά σήμερα – Απότομη επιδείνωση από την Κυριακή το βράδυ

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από Κυριακή μέχρι Τρίτη

Ο καιρός φέρνει ζέστη με συννεφιά, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, σύμφωνα με προβλέψεις από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από αργά το βράδυ της Κυριακής κακοκαιρία θα πλήξει πολλές περιοχές της χώρας.  Συγκεκριμένα έπεται ένα τριήμερο βροχών, ισχυρών καταιγίδων, ενώ προβλέπεται και χαλάζι. Σημαντική και η πτώση της θερμοκρασίας. Από την Κυριακή αναμένεται να ξεκινήσει μια μίνι περίοδος έντονης αστάθειας με το πέρασμα βαρομετρικών χαμηλών από τη χώρα μας να προκαλούν σε αρκετές περιοχές βροχές, καταιγίδες, ακόμα και χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία, μάλιστα, σε σχέση με τα επίπεδα του Σαββατοκύριακου, που θα είναι έως και λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας και τους 27 βαθμούς τοπικά, θα πέσει την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.