ΤΟΠΙΚΑ

Η Βάσω Μανδηλαρά-Μιχαλάκου υποψήφια με την Πρωτοβουλία Δράσης

Η Βάσω Μανδηλαρά-Μιχαλάκου υποψήφια με την Πρωτοβουλία Δράσης

Η Βάσω Μανδηλαρά-Μιχαλάκου είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Μανδηλαρά από την Άνω Μερά (το γένος Χανιώτη) και μητέρα δύο παιδιών.

Από το 2001 κατοικεί μόνιμα και εργάζεται στο νησί και από το 2008 ζει στην Άνω Μερά.

Είναι απόφοιτος ΤΕΛ με ειδικότητα την Πληροφορική.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Άνω Μεράς το 2015-2016 και Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς το 2018-2019.

Στο Δήμο θα ήθελε να ασχοληθεί με την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών και ειδικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Άνω Μεράς, έναν παραδοσιακό τόπο με μεγαλύτερα περιθώρια ανάπτυξης.

Στηρίζει την Πρωτοβουλία Δράσης στις εκλογές του Μαΐου 2019 και εμπιστεύεται τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά γιατί είναι ειλικρινής, εργατικός ,προσιτός και πάντα πρόθυμος να ακούσει ,να συμβουλέψει και να βοηθήσει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του εξασφάλισε τη βελτίωση και την ανάπτυξη στα σχολεία μας και στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία, καθώς και στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η Πρωτοβουλία Δράσης αποτελείται από μια δυνατή και ικανή ομάδα, με φρέσκα πρόσωπα και μυαλά που μπορεί να προσφέρει στο νησί μας ανάπτυξη, ποιότητα ζωής και να συμβάλει τα μέγιστα στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ειδικά των μόνιμων κατοίκων.

Είναι υποψήφια Σύμβουλος για την Κοινότητα Άνω Μεράς.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.