LIFESTYLE ΤΟΠΙΚΑ

Χάαλαντ και Μαχρεζ παρτάρουν στο Principote

Χάαλαντ και Μαχρεζ παρτάρουν στο Principote
Δυο παγκόσμιοι σταρ του ποδοσφαίρου έκαναν ξέφρενο πάρτι στο Principote, το κορυφαίο παγκοσμίως beach club
Στο Πριγκιπάτο της Μυκόνου το φημισμένο παγκοσμίως μπιτς κλαμπ Principote έκαναν πάρτι το μεσημέρι δυο παγκόσμιοι σταρ του ποδοσφαίρου.
Έρλινγκ Χάαλαντ και Ριγιάντ Μαχρέζ παρτάρουν στη Μύκονο με την ενδυματολογική επιλογή του Νορβηγού φορ να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η εθνική ομάδα του ενός δεν βρίσκεται στο Euro.Ο άλλος τελείωσε τα φιλικά με τη δική του, ενώ δεν έχει κάποια διοργάνωση (Κύπελλο Εθνών Αφρικής). Αμφότεροι βρίσκονται διακοπές και «γεμίζουν» τις μπαταρίες τους για τη νέα σεζόν επιλέγοντας την Μύκονο.

Οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Ριγιάντ Μαχρέζπαρτάρουν στο Νησί των Ανέμων και το απολαμβάνουν. Τις εντυπώσεις «έκλεψε» ο Νορβηγός επιθετικός της Ντορντμουντ την ενδυματολογική επιλογή σε στυλ… πιτζάμα στο ελληνικό νησί (παρεμπιπτόντως το τελευταίο του ματς ήταν κόντρα στην Εθνική Ελλάδας).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.