ΤΟΠΙΚΑ

BeautyWorld-Η δυνατή και όμορφη ομάδα της Μυκόνου

BeautyWorld-Η δυνατή και όμορφη ομάδα της Μυκόνου
Υπο την καθοδήγηση της Δέσποινας Γαβαλά το Beautyworld της Μυκόνου αλλάζει την όψη και την ψυχολογία σας

Είναι ένα ισχυρό brand στο νησί που δημιουργήθηκε για να αλλάζει όχι μόνο την όψη αλλά και την ψυχολογία ντόπιων και κυρίως επώνυμων επισκεπτών του νησιού.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά καθώς η υπογραφή της Δέσποινας Γαβαλά στο Beautyworld της Μυκόνου ήταν συνώνυμο της επιτυχίας όταν ξεκίνησε ένας πολυχώρος αισθητικής και καλλωπισμού.

To 2003, μετά από χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς, ηΔέσποινα Γαβαλά δημιούργησε το BeautyWorld Nail & Hair Spa στη Μύκονο. Έναν χώρο πολυτέλειας και χαλάρωσης για γυναίκες και άντρες που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης. Έχοντας λειτουργήσει δύο καταστήματα στο νησί, ένα στο Δραφάκι κι ένα στο Ματογιάννι, το Beautyworld αποτελεί το μεγαλύτερο spa της Μυκόνου.

Η ομάδα της Δέσποινας Γαβαλά απαρτίζεται από έμπειρους θεραπευτές, κομμωτές κι αισθητικούς που φροντίζουν να είναι πάντα up to date για τις τάσεις της ομορφιάς και σας καθοδηγούν να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τονίζει τα δυνατά σημεία της εμφάνισής σας.

Το μότο στα Beauty World είναι “αγαπώ τον εαυτό μου” και φροντίζουν ο χρόνος που θα περάσετε εκεί για τον εαυτό σας να είναι ο καλύτερος της ημέρας!

Στα Beautyworld υποδέχονται  και να περιποιούνται πολλούς σταρ της ελληνικής και της διεθνούς showbiz όπως οι αδελφές Kardashian, η Naomi Cambel και η Lindsay Lohan, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μάνος Γαβράς, ο Ηλίας Βρεττός αλλά και αθλητές όπως ο άσος του basketaball του Παναθηναϊκού KC Rivers και πολλοί άλλοι.

Παράλληλα παρέχουν τις υπηρεσίες  σε fashion shows και gala πολλών διάσημων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών με αποκλειστικές συνεργασίες αλλά και την αισθητική επιμέλεια σε μεγάλα μουσικά events και τηλεοπτικές σειρές.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.