ΤΟΠΙΚΑ

Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας που έκανε το εμβόλιο και έχει κουμπαριά στη Μύκονο

Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας που έκανε το εμβόλιο και έχει κουμπαριά στη Μύκονο
Ζει στο Ντουμπάϊ και ονομάζεται Γιώργος Εμίρης και είναι ο πρώτος που κάνει το εμβόλιο για την πανδημία

Ονομάζεται Γιωργος Εμίρης  ζει και εργάζεται στο Ντουμπάϊ και είναι ο πρώτος Έλληνας όπως αποκαλύπτει το MykonosVoice που έκανε το εμβόλιο για τον κορονοιο.

Το εμβόλιο που ανέπτυξε η Κίνα και γίνεται πλέον κατά κόρον χωρίς πολλές αγκυλώσεις στα Αραβικά Εμιράτα είναι το sinopharm όπως ο ίδιος αποκάλυψε στα σοσιαλ και έχει αναπτυχθεί από τους Κινέζους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Προκειται για μια ιστορική στιγμή καθώς το εμβόλιο στην χώρα μας δεν έχει έρθει ακόμα και ο Γιώργος Εμίρης είναι ο πρώτος που εμβολιάστηκε.

Ο Έλληνας που διαμένει στο Ντουμπάϊ έχει σχέση με την Μύκονο καθώς γνωστό πρόσωπο στην κοινωνία του νησιού είναι κουμπαρος του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.